Home Події Артем Кондратюк не проти стати учасником ще одного шоу, якщо це буде...

Артем Кондратюк не проти стати учасником ще одного шоу, якщо це буде спів, а не клоунада

122

Житомирянин Артем Кондратюк після своєї феєричної участі у телепроекті «Голос країни-3» під час онлайн-конференції у соцмережі відповів на питання телеглядачів та шанувальників. Усе, що не вдалося дізнатися про фіналіста під час ефірів вокального шоу, вони змогли випитати у спільноті телеканалу «1+1». Жодне запитання Артем не проігнорував і навпаки максимально чесно відповідав на кожне, відкриваючи свої секрети та плани на майбутнє.

Більшість людей хвалили Артема за виступи і визнавали його талант, жалкували, що він не  переміг та висловлювали сподівання, що у хлопця велике вокальне майбутнє.

Натомість Кондратюк розповів про своє звичне життя, фобії, мрії та захоплення. Виявилося, що він не лише в минулому працював дзвонарем у церкві, але й має вдома багато ікон, частину з яких вишив самостійно і пообіцяв фото частини з них колись обов’язково показати.

 « Я дуже боюся висоти. Це якась підсвідома фобія. Часто бачу, коли дівчата вилазять на балкон і звішують ноги, а мені чомусь так страшно за них. Я б так не ризикнув, – відповів він на одне із запитань. –  Виступати на сцені не боюся. Перед виступом , я намагаюся   усамітнитися і настроїтися на пісню. Хвилювання повинно бути присутнім, але з досвідом  вчишся його контролювати.  Я  6-й рік працюю викладачем естрадного та академічного вокалу в музичній школі. Плюс , у мене є друга робота –  соліст Житомирської обласної філармонії. Колись у 17 років так само працював солістом естрадного жанру в обласному театрі, але пішов звідти за своїм бажанням через два  роки. Після проекту у мене з’явилося дуже багато планів. Конкретно сказати поки не можу, щоб не наврочити.  Не можу сказати і про свій сценічний образ чи репертуар в майбутньому.  Час і життя кожного з нас шліфує, однак хотів би залишатися самим собою. Якийсь спеціальний образ я не хочу вигадувати.

На запитання, через скільки років Артему хотілося б мати дітей, той відповів, що дітей любить, особливо малих карапузів, але зараз хотів би зайнятися творчою кар’єрою. Також він розповів про свої музичні вподобання: слухає різну музику і дуже любить творчість Валерія Меладзе. У дитинстві  навіть  переспівав всі його пісні, поки голос не опустився до бас-баритона. Кондратюк вважає себе сольним артистом, але не проти заспівати з хорошим жіночим голосом щось у дуеті. Імя можливої претендентки на цю роль не називає, проте відкрито говорить про власних фаворитів на «Голос країни». На думку житомирянина, не усі там змогли розкритися, але в числі кращих  Вікторія Корженок, Марина Маковій,  Людмила Капітонова, Блез Малаба  та ще кілька учасників. Водночас Артем не проти взяти участь ще у якомусь співочому чи талант-шоу, але якщо це буде спів, а не клоунада.

Екстрималом хлопець себе не вважає, хоч  свою участь в проекті називає дещо спонтанною, бо нічого на перед не планував. У контексті екстриму згадав своє катання на американських гірках в Іспанії, але впевнений, що і без усього цього, в цього житті вистачає гострих відчуттів. Посміхнутися співака може змусити будь-який позитив і хороший гумор.

У повсякденному житті Артем спілкується російською та українською, але знає кілька іноземних мов, на яких виконує пісні на конкурсах чи концертах. Пересвідчитися в цьому можна на виступах «Голосу».

Під час спілкування з шанувальниками Артем поділився, що пише власні пісні про кохання, але лише після опрацювання представить їх публічно.

Юлія ДЕМУСЬ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here