Home Події Камишний представив 7 картин до 10-річчя соціально-психологічного факультету ЖДУ ім.І.Франка. ФОТО

Камишний представив 7 картин до 10-річчя соціально-психологічного факультету ЖДУ ім.І.Франка. ФОТО

204

На соціально-психологічному факультеті Житомирського державного університету ім.І.Франка в рамках проекту "7 картин на 7 небі" 29 квітня відбулася зустріч з місцевим художником Юрієм Камишним, який презентував свої роботи.

З цієї нагоди у виставковій залі зібралися студенти й викладачі факультету, а також гості з музичного училища Косенка, які зіграли для присутніх кілька композицій.

За чашкою кави або чаю можна було послухати розповіді Камишного про те як він дійсно любить Україну та все українське.

Нині він фактично живе і працює на дві країни, але в Індії кожен ранок починає з кави, слайд-шоу з українськими хатами та краєвидами й під справжні українські пісні.

Зізнається, що усі свої картини любить і не знає як жив би без них. Попри те, що його батько був хужожником і він сам здобував відповідну освіту, Камишний продовжує вчитися – на виставках, у галереях, під час поїздок, у вітру, в природи, в своїх колег.

Усіх житомирських митців називає найкращими і був би радий, якби і їхні картини побували на "7 небі". Своїж роботи, які вже представляли на соціально-психологічному, називає освяченими.

Нинішню виставку приурочили до 10-річчя факультету, адже за ці роки Камишний встиг стати справжнім другом для нього.

Говорячи про   ситуацію в країні  художник констатував:  "Україна в мені перемогла. І так жорстоко перемогла, що я й навіть не очікував".

Нагадаємо, що подивитися картини можна буде аж доти, доки Камишний, як це передбачає проект, сам не представить наступника і передасть йому естафету.

Юлія ДЕМУСЬ

Більше фото в альбомі Першого житомирського в соцмережі

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here