Home Події Команда Житомирської школи №5 виграла обласний етап Шкільної футзальної ліги України

Команда Житомирської школи №5 виграла обласний етап Шкільної футзальної ліги України

157

Фінал обласного етапу відбувся у неділю, 27 березня, у залі ФОКу, куди з’їхалися чотири команди п’ятикласників із Миропільської гімназії, Любарської гімназії №1, Черняхівської ЗОШ та Житомирської ЗОШ №5.

Про це повідомляє прес-служба АФЖО.

У півфінальних двобоях, які відбулися напередодні вирішальних матчів Всеукраїнського фіналу АФЛУ, житомирська ЗОШ №5 розгромила Любарську гімназію з рахунком 14:0, а в іншому півфіналі миропільські юні футзалісти були сильнішими за однолітків з Черняхівської ЗОШ – перемога 5:2, хет-триком у миропільчан відзначився Максим Ткачишин.

Поступившись у півфіналі, у матчі за третє місце черняхівські п’ятикласники завдяки дублю Окіфіра Сильвестра здолали учнів Любарської гімназії й стали бронзовими призерами змагань. У фіналі юні миропільчани як не старалися, нічого не змогли протиставити вихованцям Юрія Маркова: на дубль Максима Ткачишина у житомирян пента-триком відповів Артур Шах, перемога команди ЗОШ №5 з рахунком 8:4.

А от на нагороди переможцю та призерам довелося чекати, адже у миропільчан та житомирян була ще одна важлива місія: фіналісти обласного етапу Шкільної футзальної ліги виводили на майданчик учасників вирішального матчу Всеукраїнського фіналу АФЛУ – гравців запорізького АІК ЕКО та вінницького «Енергетика». Вже після фінального матчу юні футзалісти отримали нагороди із рук президента АФУ Сергія Владики, начальника управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлани Гресь та профільного заступника житомирського міського голови Матвія Хрєнова.

Перемога команди ЗОШ №5 над миропільчанами в обласному етапі змагань дає житомирянам путівку до наступного, стикового, етапу змагань. Тепер на команду ЗОШ №5 очікує двоматчева дуель (вдома та на виїзді) зі школярами з Калинівки (Вінницька обл.), у якій і вирішиться хто ж поїде на Всеукраїнський фінал Шкільної футзальної ліги.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here