Home Відпочинок «Мандрівки неЖитомирщиною»: Київ весняний. ФОТОРЕПОРТАЖ

«Мандрівки неЖитомирщиною»: Київ весняний. ФОТОРЕПОРТАЖ

169

Київ – столиця хіпстерів. Перепрошую, дуже зайнятих людей. Всі в телефонах, в справах, наушниках і достукатись до людей трохи важче, ніж в невеликих містечках. Однак, місто вирує динамікою, особливо у вихідні!

Є також люди дивакуваті, наприклад хлопець, що сидить в стилі Кіану Рівз, чи хіпстери, або перехожі в масках Гоголя. Погода нарешті вже весняна, і найбільше всього потрапляли в об’єктив закохані парочки. В парках було дуже затишно. Більшість людей уже одягнули весняний одяг і насолоджувалися теплом.

На горі Хоревиця – надзвичайний краєвид на нові забудівлі міста. Є деяка схожість з європейськими містами, де кожна друга будівля – палац. Не буде здивуванням, якщо придумають нову назву мікрорайонові «Маленька Норвегія».


А найбільш приємна атмосфера була на пішохідному мосту до Дніпровського парку – тут і на роликах катались, і роупджампери стрибали, і на тролях пролітали над Дніпром, паралельно мосту, рибаки ловили карасів, а ще там застали велопробіг. Такої кількості велосипедистів я ще не бачив.

За заходом сонця (рівно так само як і за сходом) краще за все спостерігати на одному з декількох оглядових майданчиків Києва, там також простягається барвиста панорама на другу сторону берега.


Київ має почуття гумору, може бути не тільки заклопотаним, а й безтурботним.

Ярослав ХОРКІНС

Більше фото в альбомі Першого житомирського у соцмережі

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here