Home Події Легкоатлети Житомирщини на чемпіонаті України мають нагороди та ще одну путівку на...

Легкоатлети Житомирщини на чемпіонаті України мають нагороди та ще одну путівку на чемпіонат Європи

352

З 10 по 12 лютого в легкоатлетичному манежі міста Суми проводився чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні.

Легкоатлети Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності здобули низку нагород та виконали ще один норматив для участі у чемпіонаті Європи.

Про це Суспільному розповіла фахівчиня Житомирської обласної школи вищої спортивної майстерності Олена Грищенко. За її словами, Владислав Мазур посів 1 місце зі стрибків у довжину з результатом 8.07 та виконав норматив на чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні, який відбудеться 5 – 7 березня 2021 року у місті Торунь (Польща).

Інший вихованець обласної школи вищої спортивної майстерності Дмитро Нікітін посів 3 місце зі стрибків у висоту з результатом 2.15. Дмитро теж має путівку на чемпіонат Європи з легкої атлетики у приміщенні – він виконав норматив на Кубку України 5 лютого 2021 року в місті Київ.

Віктор Лонський посів 4 місце зі стрибків у висоту з результатом 2.15. Спортсмени тренуються під керівництвом тренера Ігоря Лонського.

А вихованець тренера Олексія Даниленка Василь Коваль переміг на двох дистанціях: 3000 метрів з результатом 8:07,13 та 3000 метрів з перешкодами з результатом 8:45,55.

В загальному заліку команда Житомирської області посіла 11 місце серед 23 регіонів України.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here