Home Події На “Пісенний Спас” виділили понад 700 тис. грн із бюджетів

На “Пісенний Спас” виділили понад 700 тис. грн із бюджетів

1027

742 тис. грн виділили із бюджетів на організацію та проведення Фестивалю “Пісенний Спас” у Житомирі, який відбудеться 17-19 вересня.

Про це повідомила  співачка та організатор фестивалю  Ірина Шинкарук:

“На заходи, що відбуваються на фестивалі, ми отримуємо фінансування від Міністерства молоді та спорту – 405 тисяч, від міста – 300 тисяч, від області – 37 тисяч. Інші кошти – це кошти спонсорів та партнерів, а також наші власні гроші”.

“Перший житомирський” запитав організаторів, у якому форматі буде фестиваль, якщо із наступного тижня можуть ввести “жовту” карантинну зону, в якій під обмеження потрапляють насамперед масові заходи.

“Не думаю, що карантин якось вплине на конкурс. Ми проведемо його з усіма рекомендаціями, люди будуть в масках та на відстані один від одного. До речі, ми виготовили власні маски з логотипами фестивалю, всі бажаючі зможуть отримати”, – відповіла Шинкарук.

Другий тур конкурсу відбудеться 17-19 вересня в літньому театрі “Ракушка”, де змагатимуться 35 виконавців. 

“До другого туру увійшли також співаки з Донбасу та Луганщини. Цьогоріч у конкурсі візьмуть участь  виконавці з-закордону, зокрема з Індії, Палестини, та Індії”, – розповіла організаторка.

Хедлайнером фестивалю стане гурт “Друга ріка”. Також презентують рушник з автографами учасників, який уже п’ятий рік вишиває майстриня Інна Завалюнюк.

“Рушник має довжину 14 метрів на ньому міститься автографи всіх учасників фестивалю за всі роки – це понад  80 автографів”, – говорить майстриня. 

Згідно програми 17 та 18 вересня у Житомирському академічному театрі ляльок на Михайлівській буде конкурс молодих виконавців, майстер-класи та тренінги від зіркових гостей журі, концерти та творчі зустрічі.  

19 вересня в літньому театрі о 16:00 відбудеться нагородження учасників, та концерт виконавців. Вхід – безкоштовний. 

О 19:00 гала-концерт фестивалю за участі переможців, зіркових гостей та хедлайнера. Вхід туди платний.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here