Home Події Після довгої перерви та постійних змін у складі, “Серцевий Напад” нарешті знайшов...

Після довгої перерви та постійних змін у складі, “Серцевий Напад” нарешті знайшов нових цілеспрямованих музикантів, і знову повертається на українську рок-сцену з новим диханням, ще більшим натхненням та бажанням досягати нових вершин!

154

1 листопада о 19:00 в байкерському клубі GOD’S GARAGE (вул. Транспортна) відбудеться концерт гурту “СЕРЦЕВИЙ НАПАД” (punk-rock / Чернівці) на підтримку нового EP “Прокидайся”!

Після довгої перерви та постійних змін у складі, "Серцевий Напад" нарешті знайшов нових цілеспрямованих музикантів, і знову повертається на українську рок-сцену з новим диханням, ще більшим натхненням та бажанням досягати нових вершин!

З концертами на підтримку нового EP “Прокидайся” гурт вже відвідав Тернопіль, Львів, Кам’янець-Подільський, Хмельницький, Чернівці, Луцьк. На черзі і ЖИТОМИР!

На концерті буде можливість почути як старі відомі хіти гурту, так і нові речі, які ще маловідомі широкому загалу. Також гурт привозить з собою мерч: фірмові колоритні футболки, постери та нашивки.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here