Home Місто З Житомира на Луганщину вирушили 140 працівників міліції. ФОТО та ВІДЕО

З Житомира на Луганщину вирушили 140 працівників міліції. ФОТО та ВІДЕО

114

У суботу в обласному УМВС України рідні, близькі, друзі та колеги провели у дорогу 140 працівників міліції, які змінять своїх колег на блок-постах Луганщини. Окрім того, на них покладатимуться завдання й щодо безпеки мирних жителів під час проведення голосування у день виборів народних депутатів.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Житомирській області.

Перед від’їздом завершальні приготування: проходження обов’язкових інструктажів та отримання озброєння, перевірка наявності необхідних елементів екіпірування та стройове шикування.

До складу зведеного загону, за уже відпрацьованим алгоритмом, входять добровольці територіальних відділів міліції Житомирщини, а також працівники, практично, усіх галузевих служб та стройових підрозділів обласного управління. На сході до їх завдань входитиме забезпечення надійного заслону від потрапляння на мирні території підозрілих осіб та небезпечних предметів, як то зброя, вибухівка, боєприпаси.

Провести хлопців у дорогу та побажати якнайшвидшого повернення живими і неушкодженими прийшли рідні, близькі, друзі та колеги.

– Ми віримо у вас і впевнені, що ви з честю будете захищати мир і спокій нашої держави, – звернувся до правоохоронців начальник Управління кадрового забезпечення УМВС Микола Юсковець. – Ті, хто залишається тут, чекатимуть вашого повернення та молитимуться за вас.

Після щирих слів найкращих побажань керівник зведеного загону Сергій Сергійчук дав загальну команду «По автобусам!»

Уже за добу правоохоронці змінять своїх колег, що несуть службу на блок-постах у чотирьох районах Луганщини, де звичайні жителі втомилися від неоголошеної війни і просять їх захистити.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here