Home Події У міській раді обіцяють футбол в Житомирі: вчора підписали договір із фередарцією

У міській раді обіцяють футбол в Житомирі: вчора підписали договір із фередарцією

79

Учора, 16 квітня, між управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту  Житомирської міської ради та громадською організацією «Житомирська районна федерація футболу» підписано договір про співпрацю.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Як підкреслила Олена Сарно, укладання такого договору стало можливим у зв’язку з тим, що ГО «Житомирська районна федерація футболу» внесла зміни до свого статуту, які були зареєстровані районним управлінням юстиції 29 березня 2013 року.

Ці зміни стосуються повноважень громадської організації. Відтепер до них включається проведення футбольних змагань на території міста Житомира.

Сама федерація була створена у 2010 році і встигла провести три чемпіонати і кубки Житомирського району. У цьому році планує провести кубок чемпіонату міста серед аматорів Житомира.

«Підписання такого договору є організаційним початком проведення футбольного чемпіонату міста. Ми зможемо запросити всіх бажаючих до організації команд, скликання футболістів і підготовку необхідних документів до старту змагань», – розповів голова Житомирської районної федерації футболу Руслан Павлюк.

 

«Ми маємо йти на зустріч мешканцям нашого міста, які хочуть бачити футбол і всі інші види спорту на території Житомира, – зазначила начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту міської ради Олена Сарно. – Провівши перемовини з громадською організацією, ми разом вирішили, що необхідно залучити спонсорські кошти для фінансування футболу як на міському , так і на районному рівнях».

 

Розпочати змагання федерація планує вже у травні. Організація очікує, що до того часу висохнуть футбольні поля від талого снігу і стануть придатними для гри. Зобов’язання щодо підготовки поля до гри беруть на себе футбольні команди.

Нагадаємо, що на вихідні біля сотні футбольних вболівальників пройшлись містом з вимогою виділити гроші на футбольну команду.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here