Home Події Села та селища Житомирщини змагаються за найкраще прибрану територію

Села та селища Житомирщини змагаються за найкраще прибрану територію

126

В Житомирській обласній раді під головуванням голови Йосипа Запаловського  відбулося засідання комісії з проведення щорічного обласного конкурсу серед сільських і селищних рад на кращий санітарний стан та благоустрій територій. 

На засіданні було розглянуто питання участі сільських і селищних рад, які визнано переможцями на рівні районів, у третьому етапі конкурсу. Це – сільські та селищні ради, які спільно з дієвою територіальною громадою створюють та підтримують сприятливе життєве середовище для всебічного розвитку людини. Районні ради області надали для участі в конкурсі матеріали про сільські та селищні ради, які докладають значних зусиль для збереження та охорони навколишнього середовища, дбають про санітарний та епідемічний добробут населення, поліпшують благоустрій та інфраструктуру населених пунктів, повідомляється на офіційному сайті Житомирської обласної ради. 

Згідно з Положенням про щорічний обласний конкурс комісія огляне рекомендовані до третього етапу конкурсу сільські та селищні ради і визначить переможців по двох зонах.  Грошові премії та дипломи буде вручено на урочистих зборах з нагоди Дня місцевого самоврядування, яке відзначається 7 грудня.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here