Home Події Житомирський ”ІнБев” обіграв івано-франківський ”Ураган-2”

Житомирський \”ІнБев\” обіграв івано-франківський \”Ураган-2\”

122

 

Гру 10 туру Першої ліги Чемпіонату України з футзалу, яку  житомирський "ІнБев" провів 2 березня, можна охарактеризувати як принципове протистояння двох запеклих суперників.

Про це повідомляє ЖОФФ.

З перших хвилин на майданчику було спекотно , але холоднокровні дії і взаєморозуміння стартової п’ятірки (В’ячеслав Листопад, Андрій Ткачук , Валерій Директоренко , Михайло Соколовський та Олександр Школьний ) дала змогу вже на другій хвилині Ткачуку відкрити рахунок і охолодити запал гравців НФК "Ураган -2".

Рахунок на табло надавав впевненості, але потрібно віддати належне суперникам: відмінна фізична форма, настанови досвідченого тренера Івана Скіцко та самовідданість молодих гравців призвели до того, що наприкінці першого тайму після небезпечного прострілу Антона Лясковського (уродженця Житомира ), м’яч повинен був залетіти у ворота і тільки майстерня гра Михайла Соколовського не дала можливість суперникам зрівняти рахунок. 

У перерві наставник "Інбеву" В’ячеслав Листопад вніс спокій і додав упевненості, тому початок другої половини матчу істотно відрізнялося від першої. У суперника була присутня нервозність у діях і втрата концентрації, а у наших хлопців навпаки все виходило і як наслідок на 25-й хвилині після вдалої комбінації Олександр Школьний забиває другий гол, а на 34-й завдяки своїм індивідуальним діям та плутанини біля воріт суперника – третій.

Так все б і закінчилося , але хвилинна втрата пильності призвела до того що Антон Лясковський забив гол на 39 -й хвилині . Остаточний рахунок 3:1 був зафіксований суддею Олексієм Ночовним. Варто зазначити, що суддівство було на рівень вище ніж у попередньому матчі з ФК " Апперкот " у Ковелі, але вистачало дрібних недоліків і помилок з боку вищезгаданого судді. Що це – упередженість або брак кваліфікації розбереться один із найкваліфікованіших іспекторів – Юрій Веремчук , давши свою об’єктивну оцінку.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here