Home Політика Дебой заявляє про готовність створити у міськраді народний виконком

Дебой заявляє про готовність створити у міськраді народний виконком

102

Впродовж дня  24 лютого Житомирський міський голова Володимир Дебой спільно з ініціативною групою депутатів міської ради і представниками громадськості обговорювали питання про подальшу роботу, – повідомляє його прес-служба.

Зокрема, одним із основних питань, про що йшлося під час зустрічі, – формування нового складу виконавчого комітету міської ради.

Ініціативна група відхилила варіанти створення комітету із традиційно 17 осіб, не підтримала і варіант 21 особа, далі були варіанти 33, 39 осіб, які також відхилили.  Врешті-решт було прийнято рішення не обмежувати кількісний склад.
 
Понад 40 житомирян виявили бажання ввійти до складу виконавчого комітету міської ради. Кожен із них мав можливість виступити у сесійній залі та вказати своє бачення щодо діяльності складу виконавчого комітету.


«Я щиро готовий створити народний виконком. Прошу завтра прибути всіх особисто і бути готовими до виступу. Якщо не можна обрати певну кількість осіб, то тих людей, яким громада висловила підтримку, я рекомендую до складу виконавчого комітету міської ради», – наголосив Володимир Дебой.
 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here