Home Політика Сесія Житомирської міськради супроводжується криками: просять відставки Дебоя (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Сесія Житомирської міськради супроводжується криками: просять відставки Дебоя (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

143
В Житомирі 25 лютого триває друге пленарне засідання позачергової сесії, на яку прийшло 46 депутатів. Роботу розпочали із хвилини мовчання.

Юрист Олексій Ясюнецький каже, що не можна покинути в останній момент партію і думати, що пройшли люстрацію.

Це він про тих, хто написали заяву про вихід із Партії регіонів.
Нагадує, що Дебой, прийшовши до влади, хотів собі купити дорогий автомобіль, а йому завадили.

Дебой дякує йому за промову і просить сісти на місце.

Почали з питання про відставку Дебоя. Згадує про автомобіль за 600 тисячі. Почалась товканина і крик. Дебой називає його провокатором.
У сесійній залі міськради розклеїли плакати "Владу молоді", "Новий виконком", "Працюємо відповідально".

Наразі там триває друге пленарне засідання позачергової сесії, яке супроводжується криками депутатів та представників громади.

Дебой просить забезпечити спокій, а юрист Ясюнецький з трибуни продовжує нагадувати про махінації Дебоя та його команди – бажання купити дороге авто, закупка тракторів та окремо запчастин до них, випадки годування дітей спредом.

Заступник мера Кропивницький вже каже, що заяву не писав на складання повноважень заступника.

Відзначає, що не відчував себе командою поряд із Дебоєм.

Депутат Савенко звернувся, щоб у цьому році були призначені вибори голів рад всіх рівнів. Підтверджує, що три заступника мера говорили про намір піти у відставку, але Дебой відзначає, що заяву подала лише Леонченко. 
 
На сесії міськради депутат від "Батьківщини" Мірошніков пропонує вулицю Московську в Житомирі перейменувати у вулицю Небесної сотні. Присутні зустрічають пропозицію оплесками.

На сесії   чоловік говорить, що житомирські беркутівці після повернення з Києва ховаються по домівках.

Дебой пропонує звернутися до керівництва "Беркуту", щоб ті вийшли на майдан Корольова і сказали людям, з якою метою вони виїздили до столиці і чи мали зброю.

Люди пропонують при вході до міськради створити спеціальну табличку з іменами тих, хто загинув на Майдані, аби кожен чиновник, йдучи на роботу, памятав, що ці герої полягли за нову країну.
 
Жінка з трибуни на сесії міськради каже, що "Дебой не такий вже й паганий мер", але погоджується, що він належав до злочинної Партії регіонів.

Каже, що мера має обирати місто, а не депутати і читає молитву із журналу.

Жінка, яка представилася філологом, зачитує на сесії міськради звернення з проханням зупинити вандалізм в місті і просить міськраду створити комісію по розслідуванню цих випадків.

Активіст каже, що не бачив депутатів Житомирської міськради на Майдані. Його дивують заяви, що влада з народом, що міліція з народом. Просить хоч дати пожертви родинам загиблих на Майдані. Деякі депутати кидають гроші.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here