Home Політика Голові Житомирської райдержадміністрації погрожували автоматом

Голові Житомирської райдержадміністрації погрожували автоматом

167

Про це журналістам заявив губернатор Житомирської області на нещодавній прес-конференції. За словами Сергія Рижука голові Житомирської райдержадміністрації погрожували автоматом, коли керівництво намагалося знищити бур’ян Золотарник канадський, що викликав протягом кількох років сильну алергію у мешканців обласного центру та житомирського району. 

«Коли ми виорали бур’ян та почали сіяти гречку, то знайшлися хазяї. Приїхали і почали кілки бити. Мовляв, це наша земля, у нас автомат у автомобілі і таке інше. Не злякалися ми жодного автомату, і цих негідників, які позначили землю своїми кілками. Ми їх виорали і на цьому все закінчилося», – заявив Рижук. 

Губернатор підкреслив, що керівництво області повинно досконало розібратися з тіньовим ринком житомирських земель: «Ми повинні розібратися хто через другі, треті, четверті, п’яті руки скупив довкола Житомира аж до Пряжева землі? І хай зі мною, губернатором, не заграють ті, на кого у мене півсейфа досьє, а у них на мене немає жодного паперу, і не буде! Я людина державна і назначена Президентом, він мені вірить, довіряє, і правильно робить!». 

За матеріалами: Житомир online

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here