Home Політика Кабмін розпорядився припиняти заклики до повалення влади

Кабмін розпорядився припиняти заклики до повалення влади

71
Кабінет міністрів України доручив СБУ, МВС, Міноборони, МНС та Держтелерадіо вжити заходів щодо виявлення та припинення розповсюдження матеріалів із закликами до зміни державного ладу, до здійснення терористичних актів.
 
Відповідне розпорядження № 672-р від 12 вересня розміщено на офіційному сайті уряду, пише Gazeta.ua з посиланням на Інтерфакс-Україна.
 
Як підкреслюється в документі, відповідним держструктурам доручено "забезпечити своєчасне виявлення та припинення розповсюдження матеріалів із закликами до насильницької зміни, повалення конституційного ладу, захоплення державної влади, до посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, до розпалювання національної, расової або релігійної ворожнечі, ненависті, до вчинення терористичних актів, дій, що загрожують громадському порядку, а також матеріалів, які пропагують расову, національну чи релігійну нетерпимість, дискримінацію".
 
Крім того, уряд розпорядився інформувати громадськість про розкритих терористичних злочинах, їх небезпечний характер і передбачену законом відповідальність за вчинення таких злочинів, а також про проведення антитерористичних навчань і їх результати.
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here