Home Освіта Школярі вчилися правильно й безпечно поводитись на дорозі

Школярі вчилися правильно й безпечно поводитись на дорозі

73
В рамках проведення Всеукраїнського конкурсу- рейду під назвою «Увага! Діти на дорозі» правоохоронці проводять зустрічі зі школярами. Інспектори проводять цікаві повчальні уроки щодо дотримання Правил дорожнього руху.
 
Одна з таких зустрічей відбулася у ЗОШ № 16 м. Житомира. Бесіда розпочалася зі вступного слова старшого інспектора відділу УДАІ УМВС в Житомирській області Миколи Яцкевича. Діти з цікавістю сприймали слушні поради фахівця про те, як треба безпечно переходити дорогу, ідучи до школи, чи зі школи.
 
Сподобався дітям й тетралізований виступ старшокласників – юних інспекторів руху, які в ігровій формі показали типові ситуації, які виникають на дорогах.
 
Чимало присутніх у актовій залі школярів узяли також участь у конкурсі-вікторині, яку теж провели з ними вже досвідчені ЮІРівці. На деякі запитання з Правил дорожнього руху діти відповідали навіть хором.
 
Першокласники ж отримали від гостей книжечки-розмальовки. Розмальовуючи зображені в них ситуації з дорожнього руху, діти ще краще познайомляться з тим, як правильно й безпечно поводитись на дорозі.
 
Отже повчальні уроки допомагають дітям правильно оцінювати ситуацію на вулицях рідного міста, а значить юні учасники дорожнього руху зможуть уникнути неприємностей. 
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here