Home Політика Команда «ПРОпозиції» провела зариблення річки. ВІДЕО

Команда «ПРОпозиції» провела зариблення річки. ВІДЕО

264

Зариблення річки Случ провела команда "Пропозиції" у Новограді-Волинському. У воду запустили 520 кг білого амура, коропа та товстолоба.

Про екологічну ініціативу команди лідерів Новограда-Волинського розповів співзасновник партії "Пропозиція" Сергій Сухомлин:

"Пів тонни риби випустили в річку. Це класна ініціатива команди "Пропозиції" Новограда-Волинська. Це ПРО майбутнє. Команда "Пропозиції" – відповідальні люди, і їм є що показати. Ще не при владі вони вже роблять для своєї громади дуже корисні речі".

Кандидат на посаду Новоград-Волинського міського голови від партії "Пропозиція" Олександр Широкопояс розповів, що цей проєкт будуть продовжувати і надалі.

"Це вперше у Новограді-Волинському був масовий запуск риби – запускали білий амур, короп і товстолоб. Ми проконсультувалися з водними експертами: запускали не мальок, а той, що вже трішки підріс, щоб прижитися в такій водоймі. Ми зареєстрували ГО "Річка Случ" і це наш перший проєкт – зариблення річки. Думаю, незабаром ми це повторимо", – розповів Широкопояс.

За словами кандидата до облради Володимира Ширми, це крок у підтримку екології, адже риба теж чистить річку: "Це гарний приклад для громадських і партійних структур".


 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here