Home Політика Луценко назвав причиною свого арешту власний язик

Луценко назвав причиною свого арешту власний язик

84

Екс-міністр МВС Юрій Луценко заявив, що прокуратура не використовувала ні одного доказу, здобутого в судовому слідстві. Про це ТСН.ua повідомили в прес-службі "Народної Самооборони".

"Я весь час думав: як після восьми місяців слідства, допиту свідків звинувачення буде взагалі приймати участь у дебатах? Я думав, що вони будуть пересмикувати факти. Прокуратура фактично не використовувала ні одного доказу, здобутого в ході судового слідства", – сказав він, виступаючи в судових дебатах в в Печерському районному суді Києва.

За словами екс-глави МВС, майже всі інкриміновані йому злочини базуються на "свідченнях, сфальсифікованих під час досудового слідства". При цьому Луценко зазначив: "Я вірю тільки показаннями в судовому слідстві".

Юрій Луценко заявив, що у кримінальній справі, сфабрикованій проти нього, він нарахував 61 брехню прокуратури.

"Що було порушено? Лише спокій Януковича. Лише мій язик – причина арешту. Мій розум і сила волі", – наголосив Луценко. На думку Луценка, 61 факт брехні ГПУ свідчить про "професійний рівень нашої деградованої прокуратури".

Так, за словами Луценка, перша ж брехня полягає в тому, що він у своїй роботі керувався профільним Положенням, що описує його обов’язки, від 2000 року. При тому, що в 2005-му, коли Луценко вперше приступив до обов’язків міністра, діяло вже інше Положення.

"Тому говорити про перевищення мною службових повноважень, згідно з Положенням, яке в 2005-му вже не діяло", одного цього достатньо, щоб закрити справу і сказати "гуд бай" 365 стаття", – наголосив Луценко. 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here