Home Політика Мери Житомира, Дніпра, Чернівців і Миколаєва організували новий політичний проєкт, – УП

Мери Житомира, Дніпра, Чернівців і Миколаєва організували новий політичний проєкт, – УП

263

Презентацію партії мерів проведуть 19 червня. Там же оголосять програму дій та запросять до партії колег – мерів. Для реалізації проєкту використана партія "Нова Європейська Україна", яка перереєстрована в Дніпрі і перейменована в "Пропозицію".

Про політичний проєкт мерів кількох міст, у тому числі Житомира, повідомила "Українська правда" з посиланням на співрозмовника ZN.UA:

"Є підтвердження, що навіть ті мери, які вже є членами інших партійних проектів, будуть присутні на з’їзді в якості почесних гостів, і в знак солідарності підпишуть декларацію про чесні вибори та спільні дії у випадку політичних переслідувань і свавілля правоохоронних органів".

У складі організаторів проєкту мери Борис Філатов (Дніпро), Олександр Сєнкевич (Миколаїв), Олексій Каспрук (Чернівці) та Сергій Сухомлин (Житомир).

Мери поводяться досить стримано, не коментуючи майбутню подію, пояснюючи свою позицію тим, що на них іде постійний політичний тиск, в тому числі з діями силових структур.

До партії офіційно буде запропоновано вступати всім, "хто за ідею", з’їзд заплановано на 3 липня.

Очільник Києва Віталій Кличко не бере участь у створенні проєкту, однак теж буде запрошений на презентацію партії мерів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here