Home Політика ”Ми попрощаємося з підрядниками, якщо вони будуть погано працювати на об’єктах ДФРР”,...

\”Ми попрощаємося з підрядниками, якщо вони будуть погано працювати на об’єктах ДФРР\”, – голова ОДА

153

Голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич попередив підрядників про наслідки повільного та неякісного виконання робіт на об’єктах, що фінансуються з обласного бюджету та ДФРР.

Зустріч відбулася 18 вересня.

«Ви берете об’єкт і на ньому в суботу, золотий день, коли погода +29, відповідального немає, старшого немає, там 5 людей, там 4 людини. Ці об’єкти немає кому робити. До 1 грудня я маю провести відбір проектів ДФРР на наступний рік. Тендер ми оголосимо в січні-лютому. Якщо ви будете показувати такий результат, який я зараз бачу, мені не буде про що з вами говорити», – наголосив Ігор Гундич.

Також голова ОДА наголосив на техніці безпеки, адже діти не повинні гратися біля тих об’єктів, де йде ремонт чи будівництво.

Попередження отримали і представники технагляду: «Якщо ви не побачите того, що я побачу, то ніхто з вами більше працювати не буде».

Ігор Гундич дав доручення до кінця дня 19 вересня надати чіткі графіки виконання робіт по всіх об’єктах та підкреслив: «Сподіваюся, ви переймаєтеся взятими на себе об’єктами і зобов’язаннями так же, як і я. Це у ваших інтересах».

За матеріалами прес-служби ОДА

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here