Home Влада Облрада подала касацію щодо рішення про припинення повноважень депутата Развадовського

Облрада подала касацію щодо рішення про припинення повноважень депутата Развадовського

2669

Житомирська обласна рада розпочала правову боротьбу, подавши касацію на рішення апеляційного суду, що стосується складання обов’язків депутата Віктора Развадовського.

Про це під час 18 сесії Житомирської обласної ради заявив Володимир Ширма в.о голови обласної ради.

7 листопада 2023 року Віктор Развадовський достроково припинив свої повноваження депутата у обласній раді шляхом постанови Шостого апеляційного адміністративного суду. Як пояснив тоді сам Развадовський, причиною складення його депутатського мандату став стан здоров’я.

“Ще в лютому 2023 року я подав заяву про дострокове складання депутатських повноважень. Мені зараз 64 роки і я маю проблеми зі здоров’ям — свого часу я воював в Афганістані і є інвалідом другої групи по Чорнобилю. Спочатку я лікувався в Україні, а зараз періодично їжджу за кордон, де мені вже зробили одну важку операцію і мають зробити ще одну. За законом діючий депутат має працювати і голосувати за вирішення актуальних питань, проте через стан здоров’я я не можу цього зробити. Тому я написав заяву на облраду про складання повноважень, але, як ви знаєте, депутати облради не підтримали мою заяву”, — сказав ексдепутат.

Підписуйтесь на «Перший Житомирський» у соцмережах:
Telegram
Facebook
Instagram
YouTube
TikTok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here