Home Політика Олег Піонтківський керує Правим сектором на Житомирщині, а Лагнюка в організації не...

Олег Піонтківський керує Правим сектором на Житомирщині, а Лагнюка в організації не визнають

187

Офіційно представляє Правий сектор на Житомирщині Олег Піонтківський, який каже, що його було призначено Дмитром Ярошем для координування роботи в Житомирській області.

Піонтківський додає, що саме його команда організувала 19-го числа штурм обласної ради, а згодом приєднались до людей, які штурмували приміщення УМВС.

«Ми оголосили війну режиму Януковича. Далі ми зайняли приміщення обласної адміністрації, утримували третій та четвертий поверх», – каже Піонтківський.

Правий сектор бере на себе відповідальність за повалення в Житомирі Леніна, Карла Маркса, знищення інших комуністичних ідолів.

Натомість в Правому секторі кажуть, що Олег Лагнюк, який проголосив себе кернівиком Правого сектору на сесії міської ради, намагається розколоти організацію, посварити усіх між собою і відокремитись.

«Ця людина не мала причетності ні до штурму ОДА, ні до штурму УМВС, а просто намагається використати наші здобутки. Для нього Правий сектор – це просто розкручений бренд», – кажуть в організації.

Правий сектор планує вирішувати питання з Лагнюком через Київ.

Також активісти нагадують, що Лагнюк працював у штабі Віктора Януковича в 2004 році. Він нібито був заступником керівника штабу щодо ідеологічних питань.

Натомість, як зараз стало відомо, Лагнюк почав створення організації Правий сектор Полісся. Він каже, що до нього входять усі організації, і навіть Демократичний Альянс.

Натомість у ДемАльянсі цю інформацію спростовують і кажуть, що вони ні до яких організацій не входять.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here