Home Політика Рижук хоче виготовляти продукцію з місцевої сировини

Рижук хоче виготовляти продукцію з місцевої сировини

187

Сергій Рижук наголосив на тому, що головним пріоритетом державної політики є турбота про добробут кожного громадянина. І вже є певні позитивні результати, які стали можливими завдяки консолідації всіх гілок влади, дієвим крокам Уряду України і органів місцевої влади на шляху до подолання наслідків економічної кризи, розв’язання проблем, які накопичувались роками. Повідомля сайт Житомирської ОДА.

За словами Рижука в Житомирській області забезпечено зростання промислового виробництва на 10,1% порівняно з відповідним періодом минулого року. По цьому показнику область займає 9 місце серед регіонів України. На промислових підприємствах створено близько півтори тисячі нових робочих місць. Приріст виробництва продукції легкої промисловості за січень–квітень поточного року склав 12,5 відсотка до відповідного минулорічного періоду.

Частка Житомирської області у реалізації продукції легкої промисловості України за минулий рік становила 8%, що є найбільшим внеском серед інших галузей промисловості області. 

Прямі іноземні інвестиції у легку промисловість за станом на 1 квітня 2011 р. становили майже 10,0 млн. дол. США, що на 0,6 млн. дол. більше, ніж на початок цього року.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here