Home Політика Ставицький та Урангін пропустили усі можливі комісії в Житомирській облраді

Ставицький та Урангін пропустили усі можливі комісії в Житомирській облраді

77

Організаційний відділ виконавчого апарату обласної ради здійснив аналіз участі депутатів обласної ради у засіданнях постійних комісій та сесій обласної ради протягом роботи обласної ради у шостому скликанні. Результати аналізу заслухали на засіданні постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування.

За інформацією, наданою відповідно до статей 20 та 37 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», найчастіше були відсутні на засіданнях комісій та сесіях обласної ради депутати: Ставицький Е.А., який пропустив 20 засідань із 24, Урангін С.Г., який був відсутній на 17 сесіях обласної ради, Вашешніков М.О. і Лисенко О.Ю. – були відсутні на 11 засіданнях обласної ради.

Про це повідомляє прес-служба обласної ради

За період з березня 2013 року по березень 2014 року проведено 10 засідань обласної ради та постійних комісій. Вказані депутати не брали участі відповідно: Ставицький Е.А – у 10 сесіях та 10 комісіях; Урангін С.Г. – у 10 сесіях та 10 комісіях; Вашешніков М.О. – у 6 сесіях та 6 комісіях; Лисенко О.Ю. – у 6 сесіях та 6 комісіях.

 



LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here