Home Політика «Тепер це символ незламності і стійкості України», – Віталій Кличко розповів про...

«Тепер це символ незламності і стійкості України», – Віталій Кличко розповів про ремонт пішохідного мосту, пошкодженого російською ракетою

3059

Пішохідний міст на Володимирську гірку, пошкоджений внаслідок російської ракетної атаки 10 жовтня, суттєво не постраждав. Про це розповів на своїй сторінці у Facebook мер Києва Віталій Кличко.

«Сьогодні на пішохідно-велосипедному мосту фахівці демонтували пошкоджені вибухом російської ракети елементи скла. А спеціалісти «Київміськсвітла» обстежили стан підсвітки перил. Освітлення відремонтують. Скло замовляємо. На його виготовлення потрібно до трьох тижнів. І вже невдовзі наш оновлений міст знову буде радувати киян і гостей столиці», – повідомив Кличко.

На відміну від Кримського мосту, «міст Кличка», як його називають кияни, витримав ракетний удар.

«Він тепер – не тільки один з туристичних символів Києва, а й символ незламності й стійкості України», – наголосив Віталій Кличко.

Раніше Кличко перевірив стан мосту і заявив, що металеві конструкції не постраждали. Символічно, що вони були виготовлені на маріупольському комбінаті «Азовсталь». 

Як повідомлялося, незаконно збудований росією Кримський міст після вибуху 8 жовтня зазнав суттєвих ушкоджень. Там впала одна з автомобільних секцій, а залізничні колії були значно деформовані та розправилися, внаслідок чого окупанти змушені були повністю їх заміняти.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here