Home Різне Укренерго закликав економити електроенергію не лише у вечірні, а й в ранкові...

Укренерго закликав економити електроенергію не лише у вечірні, а й в ранкові піки

277

Вже сьогодні українці споживають на 6% більше електрики, ніж вчора. Тому в Укренерго застосували обмеження для користувачів  в Житомирській, Київській, Харківський та інших областях.

Про це пише Укренерго:

Наразі диспетчерський центр «Укренерго» вимушено застосував обмеження споживачів у Києві та Київській області, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Харківській та Сумській областях”- йдеться в повідомленні.

Важливо з розумінням поставитися до обмежень, адже не можна наважувати магістральні мережі.

“Зараз головна причина обмежень споживачів – необхідність знизити навантаження на магістральні мережі, щоб ремонтники «Укренерго» мали час відремонтувати обладнання, пошкоджене потужними ракетними обстрілами. Отже, що більшим буде споживання, то більше буде обмежень”, – додають в Укренерго.

Менше користуватися електричними приладами треба вранці та ввечері.

“Ми не закликаємо не вмикати світло та електроприлади увесь день, але просимо ставитися до електроспоживання розсудливо вранці – з 8-ї до 11-ї години і ввечері – з 17-ї до 23-ї”, закликали енергетики. 

Кожен неувімкнений прилад – допомога енергетику, який в цей момент лагодить проводи на висоті 30 метрів або трансформатор, щоб забезпечити вам стале енергоживлення.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here