Home Політика Доній, Бригинець та Зубко за круглим столом у Житомирі говоритимуть про історичну...

Доній, Бригинець та Зубко за круглим столом у Житомирі говоритимуть про історичну та архітектурну спадщину

97

Народні депутати України Олесь Доній і Олександр Бригинець проведуть в Житомирі виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності на тему: «Збереження історичної та архітектурної спадщини».

У вівторок 12 лютого 2013 року о 15.00 год. в Житомирській обласній науковій бібліотеці імені О.Ольжича народні депутати України Олесь Доній та Олександр Бригинець проведуть відкрите виїзне засідання Комітету Верховної Ради з питань культури і духовності.

У заході візьме участь народний депутат від Житомира Геннадій Зубко.

Мета заходу – ознайомлення з проблемами збереження історичної та архітектурної спадщини Житомирщини; обговорення з громадою міста суспільно-важливих питань у сфері культури, зокрема запровадження дієвого механізму захисту пам’яток та прийняття його Верховною Радою України на законодавчому рівні для подальшої реалізації по всій Україні.

Захід відбудеться в форматі круглого столу куди запрошені знані фахівці з питань архітектури, історики, мовознавці, викладачі житомирських вишів, зокрема: Георгій Мокрицький, Юрій Градовський, Марія Масловська, Віктор Мойсієнко та інші.

 


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here