Home Політика Виявляється, вночі в суді була громадська організація

Виявляється, вночі в суді була громадська організація

175

Народний депутат від Партії регіонів Інна Богословська заявляє, що БЮТ чинить жорсткий тиск на суд.

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на прес-службу Богословської.

"Представники БЮТ роблять все, щоб суд не відбувся – кричать, погрожують всім інакомислячим, проклинають їх до третього покоління. Навколо створюється атмосфера шабашу та істерії, яка, як вони вважають, допоможе Тимошенко уникнути заслуженого покарання", – відзначає Богословська.

За її словами, вранці прихильники Тимошенко із застосуванням грубої фізичної сили викинули з залу представників громадської організації "Тимошенко до відповіді".

"Вони роблять все, щоб у залі залишилися тільки свої, проплачені агітатори, які будуть постійно нагнітати атмосферу, тим самим виключаючи можливість нормального цивілізованого розгляду справи по суті", – сказала нардеп-регіонал.

Такого ж стилю поведінки дотримуються Тимошенко і її адвокати, вважає вона. "Коли почалося судове засідання, Тимошенко і адвокати відмовилися вставати, тим самим надаючи неповагу суду", – говорить Богословська.

"Лінія поведінки БЮТ в суді вже всім очевидна – вони хочуть максимально затягнути процес і перетворити його на шоу, це єдиний спосіб захисту, тому що вони розуміють – уникнути відповідальності Тимошенко не вдасться", – підсумувала парламентарій.

Як повідомлялося, в суботу з ранку перед початком засідання народні депутати від БЮТ виштовхали із зали засідань Печерського суду, де мало розпочатися розгляд справи Тимошенко, невідомих молодих людей.

Українська правда

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here