Home Політика Янукович створив групу для боротьби з розкраданням держкоштів

Янукович створив групу для боротьби з розкраданням держкоштів

142

Президент створив робочу групу з підготовки пропозицій щодо вдосконалення законодавчого регулювання у сфері боротьби з порушеннями бюджетного законодавства.

Відповідна міжвідомча група створена Віктором Януковичем 15 липня, повідомляє прес-служба президента.


Вона має у 3-місячний термін проаналізувати законодавство у сфері боротьби з бюджетними правопорушеннями та діяльність правоохоронних органів щодо застосування такого законодавства, вивчити питання уникнення відповідальності за порушення бюджетного законодавства, ефективність здійснюваних заходів щодо розв’язання такої проблеми. 


За результатами роботи група має подати президенту пропозиції щодо вдосконалення законодавчих актів з питань притягнення до відповідальності за порушення бюджетного законодавства, зокрема, щодо унеможливлення уникнення відповідальності винними особами. 


До складу групи увійшли представники Адміністрації президента, Міністерства внутрішніх справ, Міністерства фінансів, Міністерства юстиції, Генпрокуратури, Служби безпеки, Державної казначейської служби, Державної митної служби, Державної податкової служби, Державної служби фінансового моніторингу, Державної фінансової інспекції. 


Очолив її радник президента – керівник Головного управління з питань судоустрою Адміністрації президента Андрій Портнов.


За матеріалами: Українська правда

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here