Home Різне На Житомирщині жінка підпалила гараж та втекла

На Житомирщині жінка підпалила гараж та втекла

193

Вчора,30 березня, у Житомирському районі жінка підпалила гараж та втік. Сусіди, які побачили полум’я відразу викликали рятувальників. Вони швидко локалізували вогонь та не дали йому розповсюдитися на будинок.

Про це інформує поліція області.

Під час першочергового огляду ми з’ясували, що вогнем пошкоджено покрівлю гаража та будівельні матеріали, електроінструменти, інші речі, які знаходились усередині. Також стало зрозумілим, що пожежа розпочалась з дров, складених під однією з його стін – все вказувало на те, що хтось облив їх легкозаймистою сумішшю та підпалив їх. На щастя, полум’я вчасно побачили сусіди, які й забили на сполох“, — розповів начальник ВП№1 Станіслав Морозов.

Пожежу вдалося швидко локалізувати й не допустити поширення на сам будинок.

У результаті проведених заходів уже через кілька годин вони обгрунтовано запідозрили у причетності до події 60-річну житомирянку. За місцем проживання жінки було проведено невідкладні слідчі дії та у результаті вилучено речові докази.

Вона пояснила, що має неприязні стосунки з власницею обійстя через роботу свого чоловіка і таким чином намагалась помститися.

Відповідно до санкції статті їй може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 10 років.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here