Home Різне Новий рік 2023: які міста Житомирщини встановлять ялинки

Новий рік 2023: які міста Житомирщини встановлять ялинки

1942

У деяких українських містах будуть встановлювати ялинку, водночас інші регіони відмовилися від цієї ідеї. В столиці встановлять новорічну ялинку, але без новорічних заходів. У Житомирській області новорічну ялинка буде у двох містах. 

Коростенський міський голова Володимир Москаленко на своїй сторінці в фейсбук написав, що у місті встановлять металеву сріблясту ялинку.

На сесії Коростенської міської ради порадились з депутатами щодо новорічної ялинки в цьому році. Я щасливий, що наші думки збігаються у цьому питанні, і було прийнято рішення поставити металеву, сріблясту ялинку на центральній площі над фонтаном, оскільки матеріальні витрати на її встановлення мінімальні, а настрій для малечі буде створено”, – написав мер.

 Міський голова Малина Олександр Ситайло говорить, що в місті буде 5-6 метрова новорічна красуня.

Ялинка в нас буде, але трішки в іншому місці, ніж зазвичай. Це буде не велика ялинка символічна 5-6 метрів у висоту. Зазвичай ми встановлюємо 25-метрову  ялинку  з гарною ілюмінацією. Цього року робимо так щоб не затрачати бюджетних коштів. Щодо увімкнення гірлянд то буде орієнтуватися по ситуації”, – розповів мер.

У Овручі святкового новорічного дерева не буде.

Ялинку встановлювати не будемо. Ми пару маленьких ялинок прикрасимо синьо-жовтими стрічками. Можливо саму площу прикрасимо трішки: до фонарів прикладемо маленькі ялинки й вони символізуватимуть новорічно-різдвяний настрій. Глобальних новорічних заходів не буде, лише конкурси для діток. Також дітям подаруємо новорічні подарунки”, – говорить мер міста Іван Коруд.

Також святкової ялинки не буде у Звягелі.  

Дивіться також: що думають житомиряни про встановлення головної новорічної ялинки.

Читайте: у Житомирі ялинки не буде, але планується ряд заходів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here