Home Різне Обслуговування та професійний ремонт автомобілів Ford

Обслуговування та професійний ремонт автомобілів Ford

279

Якісне технічне обслуговування автомобілів Ford є не просто процесом із заміни масла та фільтрів, але й найважливішим фактором гарантії безпеки. Під час чергового обслуговування майстри оцінюють всі вузли та агрегати, електронні системи та датчики, щоб у результаті помітити дрібну поломку і попередити серйозніші наслідки.

Проведення планового обслуговування регламентовано виробником. Під час чергової поїздки на станцію технічного обслуговування, можливо, знадобляться автозапчастини ford focus для виправлення поломки. Набагато дешевше замінити амортизатор або пружину, аніж через їх знос надалі замінювати всю ходову частину.

Особливості регламентного обслуговування

Практично всі виробники дають рекомендацію – раз на 1 рік або 10 000 км пробігу залежно від того що настане раніше. Якщо автомобіль експлуатується у складних умовах, тоді регламент скорочується вдвічі. Такими умовами прийнято вважати:

  • короткі поїздки до 15 км у холодну пору року;
  • тривала робота двигуна на холостому ході;
  • буксирування причепа чи автомобіля;
  • постійна їзда на авто з важким багажем.

Відбувається зношування двигуна і моторного масла, інші системи також отримують навантаження. У такому разі необхідно не просто своєчасно змінювати деталі, а й якісно обслуговувати авто. Великий каталог запчастин форд не обмежує вибір та купівлю. В інтернет-магазині «JAPAN-CARS» є все, що необхідно для нормальної роботи транспортного засобу.

Сервісні роботи

Під час відвідування СТО для чергового регламентного обслуговування необхідна обов’язкова заміна мастила у двигуні та фільтрів. Регулярній заміні також піддається охолоджувальна та гальмівна рідина, олива в АКПП, редукторі та роздатковій коробці за її наявності.

При кожному другому обслуговуванні рекомендується замінити свічки запалювання. Кожне п’яте обслуговування – заміна масла в механічній коробці передач. Щонайменше кожні 60 тисяч пробігу необхідно замінити ремінь ГРМ, а якщо використовується ланцюг, то кожні 100 тисяч.

Купівля та вибір запчастин

Ефективним помічником у цій справі буде інтернет-магазин «JAPAN-CARS», де є величезна кількість пропозицій під весь модельний ряд автомобілів Ford. Професійна допомога у підборі та перевірці відповідності деталей гарантується з боку співробітників магазину. Вони також проконсультують покупців щодо доставки, оплати та гарантії.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here