Home Різне Під Житомиром проводять рейди з виявлення “ялинкових” браконьєрів

Під Житомиром проводять рейди з виявлення “ялинкових” браконьєрів

309

У лісах Житомирського району проводять рейди з виявлення браконьєрів, які займаються незаконною порубкою дерев напередодні новорічних свят.

Зокрема, групу осіб виявили у лісовому масиві неподалік Житомира. Ті пояснили, що проводять навчання з орієнтування на місцевості.

Про це повідомили в екоінспекції Поліського округу:

“Цими вихідними на території Житомирського району спільні рейдові групи проводили заходи по виявленню фактів браконьєрства та незаконної порубки дерев напередодні новорічних свят.

Неподалік м. Житомира в лісовому масиві було виявлено групу осіб.  Про ціль перебування такої великої кількості людей в лісі громадяни пояснили, що  знаходяться там з метою проведення навчань з орієнтування на місцевості”.

Житомирянам нагадують, що згідно з рішенням Житомирської та Рівненської обласних військових адміністрацій на період дії військового стану громадянам заборонено відвідувати лісові масиви у смузі на глибині 20 кілометрів від лінії державного кордону України, що межує з Республікою Білорусь та в деяких прикордонних громадах. У зв’язку з тим, що майже кожного дня в лісах виявляються вибухонебезпечні предмети залишені російськими військами та вже, на жаль, зафіксовано загибель цивільних осіб внаслідок підриву вибухонебезпечних предметів.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here