Home Гроші В області викрили 22-річного хлопця: ошукав пенсіонерів на понад 230 тис. грн

В області викрили 22-річного хлопця: ошукав пенсіонерів на понад 230 тис. грн

1050

Телефонував пенсіонерам та говорив, що їх діти потрапили в ДТП 22-річний молодик на Житомирщині. Потім він приходив до них додому та забирав гроші нібито на лікування.

Зокрема, там повірила шахраю 82-річна бабуся. Вона заплатила парубку 30 тис. грн та 2,4 тис. дол за лікування доньки, яка нібито потрапила в ДТП. Досить швидко жінка зрозуміла. що це було шахрайство і набрала доньку, з якою все було добре. Однак хлопець уже встиг піти.

Про викриття шахрая, якому пенсіонери віддали понад 230 тис. грн, повідомили в поліції області:

“До пенсіонерки за грошима приходив 22-річний житель Чуднівської громади. Хлопця розшукали у м. Києві та доставили до поліційного відділення.

Він визнав свою провину та розповів, що знайшов такий «підробіток» у телеграм-каналі. Йому обіцяли роботу кур’єра з доставлення документів, а насправді довелося вдавати з себе медика та забирати гроші у пенсіонерів. Винагорода за такі відвідини його влаштувала.

Нині встановлено, що хлопець причетний принаймні до ще 2 подібних ошуканств жителів Житомирського району”.

Так цьому ж юнаку повірила 87-річна жінка, яка на лікування близької людини нібито після ДТП, віддала 67 тис. грн. Ще 40 тис. грн хлопець виманив у 70-річної жительки Брусилова.

Нині триває з’ясування всіх обставин та перевірки причетності підозрюваного до подібних правопорушень. Також поліцейські встановлюють інших учасників цієї злочинної схеми.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here