Home Різне Трагічна подія в Андрушівці: втопилися двоє маленьких дітей

Трагічна подія в Андрушівці: втопилися двоє маленьких дітей

397

В Андрушівці 9 жовтня у ставку на околиці міста втопилися двоє маленьких дітей – 4-річний братик і 5-річна сестричка. За словами 26-річної матері, діти гралися біля обійстя під її наглядом, однак коли вона зайшла до хати і повернулася, дітей вже не було. Жінка звернулася до правоохоронців, залучили кінологів.

Про це повідомили в поліції області:

“Трагічна подія сталась у м. Андрушівці 9 жовтня. Близько 20 години до поліції зателефонувала 26-річна місцева жителька. Стривожена жінка повідомила про зникнення двох малолітніх дітей – 5-річного сина та 4-річної доньки. За словами матері, вони гуляли біля обійстя під її наглядом. Близько 19-ї години жінка зайшла до хати, а коли повернулась, у дворі дітей не було. Самостійні пошуки нічого не дали, тож мати звернулась до правоохоронців”.

Елементи дитячого одягу поліцейські помітили у водоймі на околиці міста. Згодом із води дістали тіло дівчинки. За ніч пошуків тіло хлопчика не могли знайти. Зранку залучили водолазів, які витягнули з води тіло 5-річного хлопчика.

Причину смерті дітей встановлюють фахівці. За попередньою версією, братик із сестричкою могли спробувати перейти завід по вузькій перекладині, що була вкрита водою. Усі обставини нині встановлюються.

Про родину відомо, що на вихованні у батьків є ще одна малолітня дитина. На обліках у соціальних службах сім’я не перебуває і в поле зору правоохоронців раніше ніхто з її членів не потрапляв.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here