Home Війна Військові зробили подарунок хлопчику, який задонатив гроші на ЗСУ

Військові зробили подарунок хлопчику, який задонатив гроші на ЗСУ

628

Військові 61-ї бригади, які дізналися про те, що 3-річний хлопчик віддав ЗСУ залишки зібраних коштів, відправили йому подарунки. Марк вже отримав комп’ютер, дротове кермо, колонки та інше.

Волонтерка Людмила Шаповал у коментарі Першому житомирському розповіла, що військові були здивовані вчинком дитини та вирішили йому віддячити подарунками.

“Напередодні свого дня народження Марк подарував ЗСУ 3000 грн. Військові, які зараз служать на Херсонщині, дізналися про вчинок хлопчика від мене. Під час зустрічі з ними попросила підписати прапор для дитини. Проте вони вирішили скинутися грошима та попросили мене купити подарунки хлопчику”, – розповіла волонтерка.

3-річний хлопчик не очікував такого від військових, тому він спочатку засоромився. А вже потім дуже зрадів та навіть протестував нові іграшки.

“Коли я привезла подарунки, то Марк трішки засоромився. Але потім дуже зрадів. Хлопчик почувається вже добре”, – додала Людмила Шаповал.

Нагадаємо, що Хлопчик із Коростеня, який випав з 9-го поверху та був у комі, почувається вже краще. Йому оголошували збір допомоги на лікування – те, що не витратили, дитина спрямувала на ЗСУ. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here