Відповідно до Кодексу газорозподільних систем, споживачам газу необхідно зафіксувати показання газового лічильника станом на 1-ше число і передати газорозподільній компанії дані в період із 1-го по 5-те число місяця, наступного за розрахунковим.

Для передачі показників приладів обліку природного газу варто використовувати один із варіантів передачі даних:

  • через Особистий кабінет на сайті 104.ua. Для цього треба зареєструватися або увійти до кабінету, якщо споживач вже зареєстрований;
  • за допомогою Мобільного додатку 104.ua для систем IOS та Android;
  • за допомогою чат-ботів 7104ua у Viber та Телеграм;
  • зателефонувати до Контакт-центру за номером 0412 55 80 04; 067 33 38 104.

АТ «Житомиргаз» звертається до усіх споживачів з проханням обрати лише один з варіантів. Передача показників у текстовому форматі плюс фото одночасно кількома каналами перевантажує систему. В результаті програма розпізнає дані дії як помилку та не вносить інформацію.

Щоб уникнути даної ситуації оберіть лише один спосіб передачі даних, зокрема у онлайн варіанті (чат-боти 7104ua, мобільний додаток 104ua ) просто сфотографуйте лічильник газу та додайте фото.

Для споживачів, котрі використовують телефонні лінії для передачі показників, нагадуємо, Контакт-центр працює з 8:00 до 20:00 без вихідних.

Чому важливо зробити фотофіксацію?

Даний спосіб є підтвердженням актуальних та дійсних показників приладу обліку газу та є офіційним доказом правдивості показника.  Також це можливість додати до бази даних інформацію про реальні обсяги споживання газу певним домоволодінням.

Робіть фото у мобільному додатку 104.ua

Споживачі, які раніше користувалися даним додатком обов’язково мають оновити застосунок! Основною перевагою оновленої версії стала інтеграція програми зі штучним інтелектом. У додатку 104.ua користувач робить знімок і одразу передає його. Дані додаються із зазначенням дати та часу. Перевірка фото може тривати від однієї до декількох хвилин. За бажанням клієнт може відстежувати статус обробки, оновлюючи дані екрана.

АТ «Житомиргаз» вкотре звертається до споживачів та закликає своєчасно передавати інформацію щодо фактичних обсягів спожитого природного газу.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here