Home Різне За кошти депутата від «Нашого краю» оновили інфраструктуру і відзначили день села...

За кошти депутата від «Нашого краю» оновили інфраструктуру і відзначили день села на Житомирщині

382

Традиційно 14 жовтня у Врублівці Романівської громади відзначили День села. Цього року свято набуло ще більших масштабів, завдяки меценату Ігорю Ходаку, депутату обласної ради від партії «Наш край» та генеральному директору ТОВ «ВІВАД 09», для якого Врублівка – мала Батьківщина.

Підготовка до свята була серйозною та тривала більше місяця. Меценат ініціював облагородження території всього селища та зокрема капітальну реконструкцію танцювального майданчику біля місцевого будинку культури. Також цьогоріч до свята Ігор Ходак подарував односельчанам новий танцювальний майданчик, техніку, необхідну для роботи будинку культури і взяв на себе фінансування усього свята, яке відбулося на найвищому рівні – зі співами, танцями, веселощами та дитячими розвагами. Концертну програму організували місцеві колективи. Ще один подарунок від Ігоря Ходака – виступ житомирської команди Ліги сміху «30+» та народного артиста України Миколи Янченка.

Жителі Врублівки безмежно вдячні своєму земляку Ігорю Ходаку за турботу, постійну допомогу, добре серце, теплу душу та гарні спогади від веселого святкування.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here