Home Різне «Житомиргаз» спільно з правоохоронцями виявили несанкціоноване втручання до газорозподільних мереж

«Житомиргаз» спільно з правоохоронцями виявили несанкціоноване втручання до газорозподільних мереж

773

Під час проведення робіт з діагности та обстеження мереж газопостачання у м. Бердичів працівниками «Житомиргазу» виявлено несанкціоноване втручання в діючі газорозподільні мережі.

Фахівцями компанії спільно з співробітниками Управління Служби безпеки України у Житомирській області та Головного управління Національної поліції у Житомирській області було здійснено виїзд на місце події та зафіксовано неправомірне втручання в газові мережі.

Наразі правоохоронцями проводяться перевірка та з’ясування усіх обставин вказаного правопорушення.

На теперішній час за попередніми розрахунками встановлено, що неправомірними діями зловмисників нанесено шкоду у розмірі понад 47 млн грн.  Відповідно до Кодексу газорозподільних систем порядок визначення необлікованих об’ємів природного газу та змін їх режиму нарахування споживачу (несанкціонованому споживачу), що є непобутовим визначено розділом ХІ, гл. 2, п. 1, пп.1.

Дане правопорушення кваліфіковане правоохоронцями за ч. 2 ст. 292 відповідно до Кримінально Кодексу України.

АТ «Житомиргаз» наголошує, що неправомірні дії щодо несанкціонованого газопостачання загрожували масштабною аварійною ситуацією та непоправними наслідками для здоров’я та життя мешканців багатоквартирних будинки, що розташовані в даному мікрорайоні міста.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here