Home Місто Зламаний дисплей телефону – скільки коштує його заміна?

Зламаний дисплей телефону – скільки коштує його заміна?

8780

Кожен власник смартфона знає, що цей тип телефону є дуже чутливим до механічних впливів. Самим вразливим місцем конструкції є дисплей і якщо належним чином не подбати про його захист, то можна зіткнутися з дорогим відновлення пристрою.

Для преміальних смартфонів установка екрана, безумовно, є кращим рішенням. З бюджетними і застарілими моделями слід враховувати раціональність таких вкладень. Іноді набагато вигідніше купити новий пристрій, тому що вкладення, пов’язані з заміною екрану, перевищують вартість аналогічного пристрою на вторинному ринку.

 

Заміна комплектуючих у сервісі

Якщо дисплейний модуль на нашому телефоні був пошкоджений в результаті необережного поводження з ним, то простіше буде передати "потерпілого" в професійну сервісну службу. Однак попередньо слід відвідати кілька з цих точок, щоб отримати уявлення про ціни. Слід зазначити, що вони можуть суттєво відрізнятися. Зазвичай вартість ремонту дисплея коливається в межах 800-3000 грн. Для великих екранів вартість може бути вище. Гарна ідея – заздалегідь замовити новий дисплей, відповідний до моделі вашого телефону. Часто такі деталі можна придбати набагато дешевше в інтернет-магазинах.

Однак вибирати такі вироби потрібно з розумом, щоб не купити підробку. Тільки оригінальні деталі та аналоги хорошої якості будуть справно працювати після ремонту. Після того, як потрібна деталь буде у нас в руках, можемо вирушати в сервісний центр, тут нам залишиться заплатити тільки за установку нового екрану. Ціна такої послуги коливається від 400 до 800 грн в залежності від складності проведених робіт. Скористатися послугами перевіреного СЦ можна після переходу за цим посиланням https://www.aks.ua/uk/remont-telefony/zamena-display.html.

 

Чи можна встановити екран своїми руками?

Самостійний ремонт смартфона можна робити тільки тоді, коли вам знайома конструкція мобільного пристрою і у вас є відповідне обладнання. У процесі самостійного відновлення існує ризик не тільки зіпсувати нову запчастину, а й інші компоненти смартфона. У цьому випадку ремонт в СЦ буде ще дорожче. Тому якщо у вас немає навичок і досвіду в проведенні подібного роду робіт, то втручатися в конструкцію мобільного телефону самостійно не рекомендується. Іноді краще вкласти більше коштів і не зважуватися на ремонт такого дорогого устаткування, яким є сучасний мобільний телефон.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here