Home Розслідування На Житомирщині втопився 2-річний хлопчик у копанці біля подвір’я

На Житомирщині втопився 2-річний хлопчик у копанці біля подвір\’я

287

Хлопчик грався у дворі будинку, але в якийсь момент опинився без нагляду дорослих і зник. Місцеві мешканці разом з поліцейськими упродовж ночі розшукували малого.

Про зникнення 2-річного онука поліцію повідомила бабуся – жителька с. Покостівки 12 квітня.  Уранці 13 квітня тіло дитини знайшли у водоймі неподалік двору, де хлопчик грався.

Про це повідомляє поліція.

"У родині жителів с. Покостівки виховувалось троє дітей, віком 11, 9 та 2,5 років. Сім’я добропорядна та не потрапляла у поле зору соціальних служб чи правоохоронців. Того дня, близько 19:00 години, родина знаходились у будинку родички неподалік свого місця проживання. Діти грали на дворі, а дорослі розмовляли у веранді. За словами мами хлопчика, він залишився без нагляду упродовж часу не більше 5 хвилин".

Виявивши його відсутність, дорослі відразу кинулись на пошуки, оглянули довколишню місцевість, найближчі будинки, посадку, яр, поле, але дитину не знайшли. Рідні зниклого звернулись за допомогою до місцевої громади та поліції.

"Спільні групи поліцейських, мешканців села, рятувальників та егерів упродовж ночі працювали у пошуках дитини. Перевіряли хати-пустки, горища, сараї, сінники, прилеглу територію у радіусі кількох кілометрів, але, на жаль, пошуки не принесли бажаного результату", – розповідає заступник начальника ГУНП області Артем Лисогор.

Неподалік подвір’я, з якого зник хлопчик, розташовані дві водойми та криниця. Уранці 13 квітня рятувальники обласного Управління ДСНС відкачали воду спочатку з криниці, а потім ближчої до обійстя копанки. Саме у ній і виявили тіло дитини. Нині призначено судово-медичну експертизу щодо причин його загибелі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here