Home Розслідування На Житомирщині злодія затримали на вкраденому велосипеді

На Житомирщині злодія затримали на вкраденому велосипеді

282

Чоловіку 52 і він проник до чужої оселі, намагався винести побутову техніку. Того ж дня йому таки вдалося вкрасти велосипед фельдшерки з-під медамбулаторії.

Про це повідомили в поліції області:

"До правоохоронців надійшло повідомлення від власника будинку у селі Яруні (Новоград-Волинський район) про те, що в його обійсті «хазяйнує» якийсь непроханий гість. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції. Під час огляду будинку правоохоронці виявили розбите віконне скло, а і безлад усередині. Втім, в оселі сторонніх осіб вже не було. Однак обстановка вказувала на те, що гість намагався винести побутову техніку. Поки тривало з’ясування обставин спроби крадіжки з обійстя, до правоохоронців звернулась ще одна жительки цього ж села. Жінка повідомила, що у неї викрали велосипед, який вона залишила біля медичної амбулаторії, де працює".

Поліцейські опитали місцевих мешканців, сусідів і встановили очевидців події. Зрештою отримали прикмети ймовірного зловмисника.

Це був 52-річний житель райцентру причетний і до невдалого обкрадання обійстя селян.

Він проник до приватного домоволодіння у с. Яруні Новоград-Волинського району та невдало спробував винести майно господарів.

У той же день у селі його затримали поліцейські з викраденим велосипедом.

Підозрюваного, який пересувався на чужому двоколіснику, поліцейські разом із місцевою громадою швидко виявили на одній із сільських вулиць. Свою вину у вчиненні обох правопорушень чоловік визнав. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

За сукупністю вчинених протиправних дій підозрюваному може загрожувати до 6 років позбавлення волі.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here