Home Розслідування За тиждень на Житомирщині пішли з дому 10 дітей

За тиждень на Житомирщині пішли з дому 10 дітей

216

У Житомирській області станом на 9.00 19 травня 2020 року зареєстровано 573 лабораторно підтверджені випадки коронавірусної інфекції.

За минулу добу (18 травня) в регіоні виявили 9 нових випадків цього захворювання. Від коронавірусу одужали вже 187 пацієнтів.

Про це повідомив голова ОДА Віталій Бунечко сьогодні, 19 травня, під час щоденного онлайн-брифінгу щодо ситуації з коронавірусною хворобою на території Житомирщини.

Варто зазначити, що в області вже одужала третина інфікованих коронавірусом жителів. 187 пацієнтів, які вже подолали хворобу, це майже 33% від загальної кількості підтверджених діагнозів на Житомирщині.

За минулу добу (18 травня) в області повторне ПЛР-дослідження не виявило коронавірусу в організмі 38 пацієнтів. Це жителі Бердичівського (17), Коростенського (16), Малинського (4) та Коростишівського (1) районів.

Наразі у Лугинському та Овруцькому районі жителі, у яких був раніше підтверджений діагноз COVID-19, вже вилікувалися. Також понад 70% осіб одужали в Андрушівському районі (захворіли 18, подолали хворобу – 15), 70% інфікованих осіб одужали в Олевському районі та майже 50% інфікованих осіб вилікувалися в Коростенському та Новоград-Волинському районах.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here