Home Розслідування Забрали у чоловіка сумку з 2 млн грн – у Бучі житомирянин...

Забрали у чоловіка сумку з 2 млн грн – у Бучі житомирянин організував злочинну групу

332

50-річний житомирянин став організатором злочинної групи, до якої входили ще четверо осіб жителів столиці та Київської області. 17 грудня вони напали на бізнесмена у м. Буча, який переносив сумку із 2 млн грн із автомобіля до приміщення.

Про це повідомили в поліції:

"Вчора, 17 грудня, оперативники кримінальної поліції за участі бійців КОРДу ГУНП в Житомирській області під процесуальним керівництвом прокуратури регіону затримали у м. Бучі Київської області злочинну групу розбійників. Чоловіки під час нападу заволоділи понад 2 мільйонами гривень. Утім за 5 хвилин потому їхню кримінальну діяльність припинили поліцейські".

Події відбувались 17 грудня, близько 19:00, у м. Бучі. На одній із вулиць нападники, застосовуючи погрози та фізичну силу, відібрали у чоловіка сумку з грішми у момент, коли той переносив її з машини до свого приміщення.

Відразу нападники сіли в автомобіль та намагались утекти, однак їх затримали бійці КОРДу поліції Житомирщини.

"Четверо нападників були затримані безпосередньо на місці події, п’ятого спільника, який намагався утекти, поліцейські переслідували та теж затримали. Вони жителі Київщини, лише один – найстарший, 50-річний житомирянин. Вік інших від 31 до 48 років. Усі раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності", – розповів начальник Головного управління Нацполіції Житомирщини Юрій Олійник.

Чоловікам за скоєне загрожує 12 років тюрми.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here