Home Місто “Полісся” на 97-ій хвилині втрачає перемогу над “Вересом”

“Полісся” на 97-ій хвилині втрачає перемогу над “Вересом”

459

Поліським дербі у 16 турі УПЛ між “Поліссям” та “Вересом” було відкрито друге коло чемпіонату. У матчі першого туру першого кола житомиряни здобули перемогу з рахунком 2:0.

Перший тайм сьогоднішнього матчу вийшов не дуже багатим на події та завершився нульовою нічиєю. В діях обидвох команд вистачало браку, адже за таких погодних умов грати і показувати усі найкращі якості для футболістів складно. Гра була доволі жорсткою, фолів вистачало.

Проте, “Полісся” виглядало яскравіше. Переважну кількість часу в таймі вони володіли ініціативою та проводили велику кількість атак на ворота “Вересу”. Найнебезпечнішими епізодами тайму якраз виявилися два удари з боку “Полісся”. В одному із них, після пострілу Козака м’яч влучив у хрестовину, в іншому ж зовсім трохи не вистачало “вовкам” для успіху після подачі на Гітченка. Той пробив головою, та влучив у стійку. Зі сторони рівненського колективу було кілька контрвипадів, які, однак, не увінчалися особливою гостротою.

Другу половину зустрічі народний клуб із Рівного розпочав активніше. Вони більш активно йшли у боротьбу, і в перші десять хвилин другого тайму створили кілька гострих моментів біля воріт житомирян. На 60-ій хвилині “вовки” відповіли своїм небезпечним випадом. На побачення з голкіпером “Вересу” вийшов Бені Макуана, проте не переграв його. Євген Паст дуже гарно зіграв на виході, скоротив дистанцію з конголезьким вінгером “Полісся” та парирував його удар низом.

На 68-ій хвилині житомирці все ж відкрили рахунок. Ефектним ударом з лінії штрафного майданчику відзначився Крушинський. Після подачі з кутового той отримав скидку від партнера та зльоту, в дотик пробив у дальній нижній кут. Допоміг також і рикошет від одного з гравців рівненської команди, який дезорієнтував воротаря “Вереса”. 1-0 на користь “Полісся”.

Забитий м’яч дещо заспокоїв гру, “Полісся” видихнуло та почало грати спокійніше, контролюючи м’яч. Їх суперники мали намір відігратись, проте особливих дивідендів їх намір не приніс. Житомирці впевнено грали у захисті.

Розв’язки ж нам довелось чекати до самого кінця матчу. Уже після того, як сплинув компенсований час, на 97-ій хвилині, в останній атаці “Верес” вирвав нічию. Після подачі Жуліо Сезара ударом головою відзначився нападник рівненського клубу Михайло Шестков, і зафіксував результат на табло – 1:1.

За підсумками цього поєдинку, “Полісся” з 31 заліковим пунктом посідає 2-гу сходинку турнірної таблиці УПЛ, “Верес” же перебуває поблизу зони вильоту – на 14 місці. У їхньому активі 12 очок.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here