Волебольний клуб “Житичі-Полісся” провів відкрите тренування у Житомирі

701

Професійний волейбольний клуб “Житичі-Полісся”, який представляє Житомирщину як в Чемпіонаті України, так і на міжнародній арені, 23 січня провів відкрите тренування у спортивному залі ЖДУ ім. Івана Франка в рамках підготовки до другої половини сезону.

Після 5 турів та 10-ти зіграних матчів у Суперлізі України з волейболу “Житичі-Полісся” має 26 залікових пунктів, і посідає першу сходинку турнірної таблиці. В попередніх турах “Житичі” зіграли два центральних матчі: проти чинного чемпіона України ВК “Прометей”, де зазнали поразки 2:3. Другий поєдинок був проти колективу з міста Городок “Епіцентр-Подоляни”, віце-чемпіона країни, в якому гору взяли житомиряни – 3:2.

У наступному, шостому турі Чемпіонату житомиряни зіграють:

27 січня / 18:00 – проти Буревісник-ШВСМ (м. Чернігів).

28 січня / 18:00 – проти ВСК Юридична Академія (м. Харків).

ВК “Житичі-Полісся” був заснований у 2017 році, а у сезоні 2023-24 команда дебютувала у єврокубках, де на стадії 1/32 фіналу Кубку ЄКВ вилетіли від сербського колективу “Войводини”.

Гостями відкритого тренування стали вихованці та вихованки дитячої юнацької спортивної школи смт Ємільчине. Діти мали змогу сфотографуватись чи взяти автограф у гравців “Житичів”, а також особисто поспілкуватися із зірками волейболу, що стане колосальним досвідом для юних волейболістів.

Перший Житомирський також відвідав тренування наших спортсменів та поспілкувався з капітаном команди Миколою Рудницьким, головним тренер Сергієм Терейковським та президентом клубу Володимиром Ширмою. Що кажуть представники команди про успіхи “Житичів”, розвиток клубу, а також актуальну ситуацію у колективі дивіться у нашому відеоматеріалі.

Підписуйтесь на «Перший Житомирський» у соцмережах:
Telegram
Facebook
Instagram
YouTube
TikTok

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here