Home Спорт Житомирських спортсменів-олімпійців зустрічали в аеропорту з квітами та прапорами. ФОТО

Житомирських спортсменів-олімпійців зустрічали в аеропорту з квітами та прапорами. ФОТО

2418

Із квітами та державними прапорами зустрічали рідні та представники влади спортсменку Анастасію Четверікову та її тренера Юрія Чебана з Олімпійських ігор.

Зустріч організували в аеропорту “Бориспіль”. Спортсменів приїхали вітали губернатор Віталій Бунечко, голова облради Володимир Федоренко, заступниця директора департаменту культури, молоді та спорту Світлана Ярмолицька.

“Вперше за історію незалежної України у нас є срібло. Ми пишаємось тобою, Настя!”, – написала у Фейсбук Світлана Ярмолицька.

“19 медалей – це результат й великий успіх для нашої держави. А вдвічі приємно те, що серед українських медалей Олімпіади-2021 є срібло нашої Анастасії Четверікової.

Дякую тобі, Анастасіє за твою шалену силу, витримку та наполегливість під час змагань. Без сумніву, уся Житомирщина затамувавши подих спостерігала за перебігом вирішального запливу”, – привітав спортсменку губернатор Бунечко.

Нагадаємо, Анастасія Четверікова, що представляла Житомирську область у Токіо, разом із колегою Людмилою Лузан отримали “срібло” з веслування на каное-двійці.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here