Home Цікаво Презентація iPhone 15 Ultra: що відомо про новинку

Презентація iPhone 15 Ultra: що відомо про новинку

919

12 вересня Apple представить нові iPhone 15. Крім топових  iPhone 15 Pro Max, на любителів “яблука” чекає ще  й більш дорожча модель – iPhone 15 Ultra.

Айфони будуть оснащені роз’ємом USB-C замість Lightning. Також роз’єм USB-C з’явиться у навушників AirPods Pro.

Компанія Apple була вимушена погодитися на USB-C через вимоги ЄС. Зазначають, що цей крок представлять як значне вдосконалення, що дозволить швидше заряджати гаджети та передавати дані.

Що очікувати від презентації?

Презентація пройде у штаб-квартирі Apple в Купертіно (штат Каліфорнія, США), під час якої представлять iPhone 15 у 4 нових моделях, а також навушники  AirPods Pro.

За попередньою інформацією, Apple представить свій iPhone 15 Pro Max, але також випустить більш дорожчу модель – iPhone 15 Ultra з кращими технічними характеристиками.

Це буде новий, окремий iPhone, який за своїми технічними характеристиками та ціною перевершить Pro Max. Зазначають про “набагато кращі характеристики камери” саме в цій моделі та більші об’єми пам’яті. 

Очікується, що нові айфони матимуть до 6 ГБ оперативної пам’яті та 1 ТБ накопичувача.

Також на початку 2024 року Apple готує оновлення iPad Pro з OLED-дисплеєм, що супроводжуватиметься заміною 12,9-дюймової моделі на 13-дюймову версію.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here