Home Війна Російські військові відмовляються йти на війну: щоб не стати фаршем. Аудіо з...

Російські військові відмовляються йти на війну: щоб не стати фаршем. Аудіо з ненормативною лексикою

1109

Російські солдати починають відмовлятися йти на війну проти України, щоб «не стати фаршем». Окупанти саботують накази керівництва навіть попри погрози ув’язнення та приниження перед рідними.

Про це – чергова перехоплена СБУ розмова російського військового із матір’ю. Тут жінка, на відміну від попередніх матерів, стає на бік сина та говорить, що їх «пох..» накази, аби він залишився живим.

Обережно! В аудіо – ненормативна лексика.

Зокрема, у розмові російський військовий скаржиться, що про його підрозділ говорять як про “смертний полк”, бо в ньому найбільше загиблих.

Він повідомив матері, що відмовився йти на передову, бо не хоче померти, і більшість його товаришів теж відмовилися.

«Я у відмову сьогодні пішов… від передової. Відмовився виконувати завдання. Там сьогодні як тільки не агітували: ви ганьба, боягузи, як ви буде дітей виховувати, як ви будете в очі батькам дивитися… Я кажу: фаршем бути я не хочу (…).

Ми на охороні командного пункту. Нас від сили з, мабуть, 150-ти таких, як я, людей 130.

Хто нас засудить? У нас що, у країні якесь становище запровадили, чи що? Це максимум загрожує звільненням», – каже військовий.

У відповідь мати військового говорить:

«Та мені пох… Хай вони тебе судять. Тільки головне – будь живим. Я тобі прекрасно буду дивитися в очі. Мені потрібен живий син».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here