Як змінилися ціни на продукти харчування в Житомирській області у серпні порівняно з липнем розповіли в управлінні статистики.

Більшість продуктів стали дорожчими.

Серед продуктів, за які доведеться найбільше заплатити, традиційно – сало і м’ясо. 

Зокрема, у серпні зросли ціни на:

  • сало – зі 125 до 152 грн;
  • свинину – зі 140 до 153 грн;
  • яловичину – зі 209 до 213 грн;
  • філе куряче – зі 128 до 137 грн;
  • рибу морожену – зі 116 до 120 грн;
  • яйця – із 23 до 28 грн;
  • рис – із 30 до 32 грн;
  • цукор – із 30 до 32 грн;
  • цибулю – з 28 до 31 грн;

Натомість майже незмінними залишилися ціни на птицю, хліб, молоко, сметану, масло, олію, гречку, макаронні вироби.

Дешевшими стали морква, буряк, картопля.

Нагадаємо, на ринку в Житомирі знизилася ціна на гречку до 50 грн за кілограм.

Читайте також: Індекс борщу – скільки коштує приготувати першу страву.

ЛИШИТИ ВІДПОВІДЬ

Please enter your comment!
Please enter your name here